Hotelli Posti
Idyllistä majoitusta Äänekosken keskustassa
 

HUONEET

Huoneemme ovat kauniita ja huolellisesti suunniteltuja. Tervetuloa nauttimaan miellyttävästä ja hivenen idyllisestä ilmapiiristä. Kaikissa huoneissamme on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Yleiset wc-tilat, suihkutilat, keittiöt, olohuoneet sekä pyykkitupa ovat kaikkien yöpyjien käytössä. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona sille merkityllä alueella.YHDEN HENGEN HUONE

Yhden hengen huoneissa on yksi sänky ja runsaasti tilaa. Jaettu kylpyhuone ja wc. Huone sopii sekä työmatkalaisille, että lomailijoille.
KAHDEN HENGEN HUONE

Kahden hengen huoneissa on kaksi erillistä sänkyä. Jaettu kylpyhuone ja wc.Osassa huoneista on oma wc ja suihku.

Huone sopii sekä työmatkalaisille, että lomailijoille.
KOLMEN  HENGEN HUONE

Kolmen hengen huoneissa on kolme erillistä sänkyä. Jaettu kylpyhuone ja wc. Huone sopii sekä työmatkalaisille, että lomailijoille.


VIIDEN  HENGEN HUONE

Viiden hengen huoneeessa on kolme erillistä sänkyä ja 2 hengen levitettävä vuodesohva. Jaettu kylpyhuone ja wc. Huone sopii sekä työmatkalaisille, että lomailijoille.

HUONEISTO
Avarat huoneistot on suunniteltu huolellisesti vastaamaan jokaisen vieraamme tarpeita. Huoneistoissa olohuone,makuuhuoneet/makuutila,keittiö,wc, suihku.Pyykinpesukone ja parveke osassa huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on liesi,apk,liesituuletin,jääkaappi, mikro, kahvinkeitin,vedenkeitin ja astiat henkilöluvun mukaan.

Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona sille merkityllä alueella.


Huoneisto 20  6hh kerros 2.Kalustettu asunto 90 m2/ omalla parvekkeella.Olohuone,keittiö,wc,suihku.3 makuuhuonetta sänky 80x200cm ja 1 makuuhuone sängyt  80x200 cm 2 kpl ja olohuone 1 sänky 80x200cm.Pyykinpesukone .Liinavaatteet ,pyyhkeet ja loppusiivous kuuluu hintaan.


Huoneisto 32  5hh  kerros 3.Kalustettu asunto 78m2.Olohuone,keittiö,wc,suihku.1 makuuhuone sänky 80x200cm ja 1 makuuhuone sängyt  80x200 cm 2 kpl ja olohuone 2 sänky 80x200cm.Pyykinpesukone .Liinavaatteet ,pyyhkeet ja loppusiivous kuuluu hintaan.


Huoneisto 33  5hh  kerros 3.Kalustettu asunto  46m2 omalla parvekkeella.Kolme erillistä sänkyä 80x200cm ja 2 hengen levitettävä vuodesohva.Olohuone,makuutila,keittiö,wc ja suihku .Liinavaatteet ,pyyhkeet ja loppusiivous kuuluu hintaan.VARAA NYT
Varausjärjestelmä näyttää ajankohtaiset  hinnat  ja huoneiden saatavuuden.

HUOM: matkustajailmoitus täytettävä ennen majoituksen alkamista. Lomake -- > saapumisilmoitus .Lähetä saapumisilmoitus lomake sähköpostilla:: info@hotelliposti.fi


Huoneen hinnat eivät sisällä aamupalaa. 

Vieressä olevasta  Hotelli Hirvestä voi ostaa aamupalan 14 eur henkilö, soita ja varaa aamupala puhelinnumerosta: 014520121. Kahvioita ja lounaspaikkoja on 100-200m sisällä useita. Isommille ryhmille myös paikan päällä (minimi 70 henkeä).

Voit kokata itse huoneissa, joissa oma keittiö tai käyttää yhteiskeittiötä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%.

Lyhyet varaukset (alle 7 päivää) ainoastaan suoraan nettisivujemme -->varausjärjestelmän kautta.

Yli 7 päivän ja kuukausivuokraus varaukset tai ryhmät: kysy tarjous!

Laskumyynti vain tiliasiakkaille. Huom lasku tulee olla maksettuna ennen varausta.

Laskutuspalkkio 10 eur lasku.

Hinnat sisältävät, huoneen, liinavaatteet, pyyhkeet, parkkipaikan, keittiön ja pesukoneen käytön.

Tarvitsetko majoitusta isommalle ryhmälle?  Ota yhteyttä!